Hírek

Érmekkel tértek haza a Béres-borok a világ legrangosabb borversenyéről

2019. június 20.

Nyomtatás

A 2013-as évjáratú Béres 6 puttonyos aszú lett a második legjobb magyar bor a Decanter World Wine Awards nemzetközi borversenyen.

 

 

Idén 16. alkalommal került megrendezésre a világ legrangosabb borversenye, a Decanter World Wine Awards, melyre ebben az évben 57 országból közel 17.000 nevezés érkezett. A tételek értékelésében minden évben elismert nemzetközi borszakértők vesznek részt: ezúttal 30 ország több mint 280 specialistája, köztük 23 Master Sommelier és 70 Master of Wine alkotta a rangos zsűrit.

 

2019-ben Magyarország legeredményesebb borvidéke Tokaj-Hegyalja volt, melyhez a Béres-borok sikere is nagyban hozzájárult. A magyar borok közül a második legmagasabb pontszámot, 100-ból 97 pontot a 2013-as évjáratú Béres 6 puttonyos aszúnk érte el, így platinaéremmel jutalmazta a zsűri, 2014-es évjáratú 5 puttonyos aszúnk ezüstéremmel2016-os évjáratú Magita cuvée borunk pedig bronzéremmel tért haza a versenyről.

 

Rendkívül megtisztelő számunkra, hogy borainkat évről évre éremmel díjazzák a legnagyobb nemzetközi megmérettetésen, büszkék vagyunk sikereikre!


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom