Hírek

Ünnepelje Béres borral a Furmint Februárt!

2022. február 01.

Nyomtatás

Többek között a 2021-ben a furmint kategóriában az Országház Borának választott Lőcse Furmintot is 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg egész februárban webáruházunkban. Ne maradjon le akciónkról!

 

Az év elejét nemcsak azért szeretjük, mert új célokat tűzhetünk ki magunk elé, hanem azért is, mert máris itt a február, amikor minden a furmintról szól! Tokaj-Hegyalja egyik meghatározó borfajtáját ebben az időszakban az egész hazai borszakma ünnepli, borkedvelőként Ön sem maradhat le róla! Ebből az alkalomból webáruházunkban február 1. és február 28. között 30% kedvezménnyel kínáljuk furmintjainkat.

 

Kóstolja meg a történelmi Lőcse-dűlő ékkövét, a különleges Lőcse Furmintot, vagy nyisson ki egy palack 2019-es Birtokfurmintot. Az Omlás-dűlő kiválóságát, a 2009-es Omlás Furmintot is kár lenne kihagyni a kóstolásból, de ha édesebb ízvilágra vágyna, a 2018-as Félédes Furmint lesz a tökéletes választás.

 

A vásárláshoz, kérjük, regisztráljon webáruházunkban!

 

Üdvözlettel,

a Béres Szőlőbirtok és Pincészet csapata


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom