Hírek

Különleges karácsonyi akció webáruházunkban

2020. november 03.

Nyomtatás

November 3-a és december 15-e között borainkat, pezsgőnket és a mustot 30% kedvezménnyel, habzóborunkat pedig 40%-kal kedvezőbb áron kínáljuk webáruházunkban!

 

Nehéz év áll ugyan mögöttünk, de egy dolog biztosan nem változik: az ünnepek idén sem maradnak el, a meghitt ünnepléshez pedig elengedhetetlen egy nemes ital. Mi hisszük, hogy a magyar családok ünnepeit tokaji bornak kell bearanyoznia. Lehet az furmint, sárgamuskotály, egy izgalmas cuvée vagy mondjuk egy különleges tokaji aszú.

 

Mi, a Béres Szőlőbirtok csapata most is szeretnénk hozzájárulni az ünnepi pillanatokhoz, ezért különleges akciókkal készültünk! November 3-a és december 15-e között borainkat, pezsgőnket és a mustot 30% kedvezménnyel kínáljuk minden vásárlónknak webáruházunkban. 

 

Az utóbbi idők egyik nagy slágere kétségtelenül habzóborunk volt, ezért úgy döntöttünk, hogy karácsonyi akciónk keretében a megújult prémium pálinkaválasztékunk mellett ezt a tételünket is extra kedvezménnyel, 40%-kal kedvezőbb áron kínáljuk!

 

Annak érdekében, hogy még biztonságosabbá tegyük az Önök számára a weboldalunkon keresztül történő vásárlást, a webáruházunkat csupán regisztrált felhasználóink számára tettük elérhetővé. A bejelentkezést követően a korábbival megegyező formában fogadja Önöket online üzletünk.

 

Amennyiben problémájuk akadna a webáruházba való belépéssel vagy a rendelés folyamatával, kérjük, jelezzék azt Szabó Fatime kolléganőnknek a [email protected] e-mail címen.


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom