Hírek

A Szent Orbán ünnepi év első eseményét élőben közvetíti a Bonum TV

2021. május 27.

Nyomtatás

2021. május 29-én, szombaton a monoki Sarlós Boldogasszony római katolikus templomban 11 órakor kezdődő, Szent Orbán tiszteletére felajánlott szentmisét élőben közvetíti a Bonum TV.

Élő televíziós és internetes közvetítés a monoki Sarlós Boldogasszony templomból

 

Bonum TV - 2021. május 29., szombat 11:00

https://katolikus.tv/elo-adas/

 

A Tokaji Borbarátnők Társasága Monok Község Önkormányzatának közreműködésével, hegyaljai települések, egyházi és világi közösségek bevonásával 2013 óta minden esztendőben Orbán napjához (május 25.) kötődően megemlékezik a szőlészek, borászok, kádárok és valamennyi borászattal foglalkozók védőszentjéről, Szent Orbánról. Az elmúlt évek során 7 alkalommal rendezték meg a Szent Orbán zarándoklatot.

 

2020-ban a koronavírus-járvány miatt a zarándoklat elmaradt, és sajnos ugyanazon ok miatt 2021-ben sem kerülhet megrendezésre. De Szent Orbán áldását – ahogy tavaly is – most is kérjük.

 

Szent Orbán tiszteletére 2021. május 29-én, szombaton, délelőtt 11 órakor a monoki Sarlós Boldogasszony római katolikus templomban szentmisét tartanak. A szentmise keretében meghirdetik a Szent Orbán ünnepi évet, és megszentelésre kerül a Tokaji Borbarátnők Társasága által készíttetett Szent Orbán utazó-ereklyetartó. A Bonum TV (EWTN) támogatásával lehetőségünk nyílik, hogy az idén is tehessünk egyfajta lelki zarándoklatot Tokaj-Hegyaljára, 2021. május 29-én, szombaton bekapcsolódhatunk a monoki Sarlós Boldogasszony római katolikus templomban, Szent Orbán tiszteletére felajánlott szentmise élő közvetítésébe.

 

Szeretettel hívunk, várunk minden kedves érdeklődőt!

Csatlakozzon hozzánk, és a Bonum Televízió élő közvetítésével legyen részese Ön is a Szent Orbán ünnepi év első eseményének!


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom